قدردانی نیروی انتظامی از صدا و سیمای مرکز مهاباد - صفحه محتوایی اصلی
قدردانی نیروی انتظامی از صدا و سیمای مرکز مهاباد
قدردانی نیروی انتظامی از صدا و سیمای مرکز مهاباد
سرهنگ توحیدی با حضور در صدا و سیمای مرکز مهاباد از حضور به موقع و اطلاع رسانی صحیح و شفاف واحد خبر این مرکز در رابطه با انعکاس آتش سوزی بازارچه مهاباد از مدیر کل و همکاران این مجموعه قدردانی کرد.
فرمانده انتظامی شرستان مهاباد در این دیدار گفت: دنیای امروز عصر ارتباطات و انتشار سریع اخبار صحیح است و اصحاب رسانه به ویژه جامعه خبرنگاران با روشنگری و هدایت افکار عمومی نقش مهمی را در راه پیشرفت و توسعه جامعه فراهم می نمایند.
سرهنگ توحیدی تلاش صدا و سیمای مرکز مهاباد را در پوشش و انعکاس رویدادهای خبری منطقه ارزشمند خواند و با اهدای لوح به مدیر کل از زحمات و همکاری مرکز مهاباد با نیروی انتظامی در برقراری امنیت و کاهش چشمگیر آسیب های اجتماعی در شهرستان تقدیر و تشکر کرد.
بهرام قوی بنیه مدیر کل مرکز نیز روشنگری، آگاهی بخشی و اطلاع رسانی شفاف و به موقع را از رسالت صدا و سیما بیان کرد و افزود: مرکز مهاباد برای رسیدن به اهداف مورد نظر از همه استعدادها و ظرفیت ها استفاده می نماید.
مدیر کل مرکز در ادامه برای همکاری بیشتر با نیروی انتظامی در جهت برقراری امنیت و کاهش آسیب های اجتماعی اعلام آمادگی کرد.
مطالب مرتبط:
-
نشست تخصصی جرایم و آسیب های اجتماعی اولویت دار شهرستان در دانشگاه پیام نور مرکز مهاباد
-
توقیف 25 هزار لیتر سوخت غیرمجاز از یک واحد تولیدی در مهاباد
-
کشف و ضبط شش هزار و پانصد شعله لامپ کم مصرف خارجی قاچاق در شهرستان مهاباد
-
بهره برداری از طرح های فنی صدا و سیمای مرکز مهاباد با اعتباری بالغ بر 185 میلیارد ریال
-
پیش بینی و برنامه ریزی صدا و سیمای مرکز مهاباد برای پرداخت به شب یلدا و روز پرستار
-
حضور پرسنل آتش نشانی شهرستان مهاباد در صدا و سیمای مرکز مهاباد
-
تقدیر از همکاران فعال صدا و سیمای مرکز مهاباد در پوشش رسانه ای حادثه آتش سوزی بازارچه اصغری شهرستان مهاباد