رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

فواید انگور سیاه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

فواید انگور سیاه

یکی از انواع انگورها،انگور سیاه است. درتاکستانهای وحشی مهاباد ، سردشت و پیرانشهر انگورسیاه به دلیل رشد طبیعی و استفاده نكردن از كودها و سموم شیمیایی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است . انگور به گونه‌های مختلفی از جمله تازه‌خوری ، آب انگور ، مویز و کشمش و دوشاب مصرف می‌شود همچنین در صنایع تخمیری بعنوان یکی از شاخص‌های پراهمیت به حساب می‌آید . علاوه بر این در تهیه سرکه ، ژله ، مارمالاد ، مربا و شیره انگور نیز کاربرد دارد. با ایجاد صنایع تبدیلی آب‌میوه ، روغن هسته انگور و تفاله آن برای خوراک دام و تهیه می‌شود ، براساس پژوهش سازمان خواروبار جهانی در هر 100 گرم انگور 67 و در 100 گرم کشکمش 268 کیلوکالری وجوددارد و در پوست آن نیز را کاهش میآنتی‌اکسیدان فراوانی وجود دارد که باعث رقیق‌تر شدن خون ، کاهش کلسترول مضر و افزایش نوع مفید آن یا HDL می‌شود. در پوست و گوشت انگور سیاه، مقدار زیادی ویتامین C، بتاكاروتن، ویتامین E، آنتوسیانن وجود دارد. این مواد با هم جلوی رادیكال های آزاد را می گیرند و از عمل اكسیداسیون در بدن جلوگیری می كنند. این مواد نه تنها انسان را در مقابل بسیاری از بیماریها مصون می كنند، بلكه فرایند پیر شدن پوست را نیز به تاخیر می اندازند. محققان ثابت كرده اند كه انگور سیاه در مقایسه با 40 نوع میوه و سبزی رایج، بیشترین قدرت را در زمینه مقاومت در برابر اكسیداسیون دارد....